
Patizonové karbanátky pro masožravce
25.10.2011 00:00
1kg mletého masa, 4 rohlíky, 3 vejce, 1 patizon, sůl, pepř, majoránka, česnek.
Patizon oloupeme, nastrouháme a pak vše smícháme a tvoříme karbanátky. Ty můžeme ale nemusíme obalit ve strouhance a smažíme na oleji nebo je necháme upéct v troubě - bez oleje.
Kontakt
Ekofarma Boršov a Selčina komůrka
Farma:
Boršov 84
56921 Moravská Třebová
Selčina komůrka:
Boršov 67
569 21 Moravská Třebová
Selčina komůrka 736779094
danielovam@tiscali.cz,
www.facebook.com/selcinakomurka
Ekofarma 776715041
ekofarmaborsov@gmail.com
Farma:
Boršov 84
56921 Moravská Třebová
Selčina komůrka:
Boršov 67
569 21 Moravská Třebová
Selčina komůrka 736779094
danielovam@tiscali.cz,
www.facebook.com/selcinakomurka
Ekofarma 776715041
ekofarmaborsov@gmail.com